24, 25 en 26 en 31 december- Warme feestdagen in het Zorghuys

Warme feestdagen in het Zorghuys Steenbergen!

De Sint is zojuist weer vertrokken naar Spanje en alle medewerkers kijken al weer uit naar de mooie feestdagen die voor de deur staan.

Kerst staat voor gezelligheid, warmte en bovenal samenzijn. Als Zorghuys willen wij graag deze dagen feestelijk met uw vader of moeder doorbrengen en hebben daarom, op alle de feestdagen, een mooie invulling gevonden om dit te vieren. Om een idee te geven: De kerstman komt ons een bezoekje brengen, oudejaarsdag komt John Swaab ons verblijden met zang, piano en synthesiser. Rond de feestdagen gaan we ook nog kerststukjes maken. Activiteiten genoeg die aansluiten bij de wens en mogelijkheden van de bewoners. Wij hebben er al veel zin in!

Daarnaast willen wij jullie attenderen als familie op een viering in de Vredeskerk in Steenbergen op maandag 24 december. Deze mis is een kindermis met een prachtig Bijbelverhaal en mooie liederen door de kinderen gezongen. Deze mis begint om 16.00u en zal ongeveer een klein uurtje duren. Mochten jullie deze viering willen bijwonen laat het ons dan weten want dan kunnen we eventueel nog wat plaatsen vrijhouden.

Wij kijken uit naar deze feestdagen en namens alle medewerkers van het Zorghuys wensen wij jullie alvast gezellige feestdagen toe!